top of page
pexels-maria-das-dores-3126079.jpg

DE FILOSOFIE VAN BORREL

Wie wij zijn

Sinds onze oprichting in 2000 zijn we leiders in onze markt en we zijn eraan gewend geraakt om samen te werken met bedrijven van iedere omvang en producten te leveren aan groothandelaren en distributeurs van over de hele wereld. We steken graag onze koppen bij elkaar om vervolgens hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de strengste normen.

Meer informatie

ONTMOET HET TEAM

Leer ons beter kennen

In de loop der jaren is Borrel voortdurend blijven groeien om zo altijd aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Eén ding is echter onveranderd gebleven, we nemen alleen de slimste en meest getalenteerde mensen aan die zich met hart en ziel inzetten voor ons bedrijf. Neem een paar minuten de tijd om hieronder meer te lezen over ons team.

Young Businessman

M. JANSEN

Algemeen directeur

M. Jansen is een essentieel onderdeel van het team en werkt al vanaf het begin bij Borrel. Als onze Algemeen directeur heeft hij/zij ervoor gezorgd dat talloze klanten kregen wat ze nodig hadden en volledig tevreden zijn.

Contact
Young Woman with Curly Hair

E. VERHOEVEN

Hoofd klantenservice

E. Verhoeven heeft een cruciale rol gespeeld in het voortdurende succes van het bedrijf sinds hij/zij aan het team van Borrel werd toegevoegd. De geweldige toewijding, creativiteit en passie heeft ons allemaal geïnspireerd om nog harder ons best te doen.

Contact
Woman Artist

M. BEEMER

Inventarisbeheerder

Na een bloeiende carrière bij verschillende bedrijven mochten we bij Borrel tot onze blijdschap M. Beemer in ons team verwelkomen. Met een gemotiveerde en resultaatgerichte insteek kunnen wij alleen maar verder groeien in wie wij zijn als bedrijf.

Contact
bottom of page